Personlig udvikling v/autoriseret psykolog Mette Kildahl

Start forandringsprocessen i dag og bliv en forbedret udgave af dig selv

Enhver forandring starter med en følelse. Måske føler du en nagende utilfredshed, men har svært ved at sætte en finger på, hvad du egentlig vil lave om. Måske er du rimeligt tilfreds, men vil gerne ændre på et enkelt område i dit liv.


Uanset hvordan du definerer succes og tilfredshed i livet, kan de rette spørgsmål og værktøjer hjælpe dig med at opnå dem.

Det kan jeg hjælpe dig med. 

Derfor er personlig udvikling vigtig

Personlig udvikling handler om, hvordan du som menneske udvikler dig gennem livet. Du bliver bevidst om dine egne værdier, hvad der er vigtig for dig, og hvordan du opnår det, du drømmer om.

 

Når der er overensstemmelse med dine værdier og dine handlinger, ved du at du er på rette vej. Det giver større tilfredshed og gør det meget lettere at vælge til og fra- det handler om at have et godt liv

Personlig udvikling og succes afhænger således mindre af hvad omverden forestiller sig du skal gøre, men om at kende dig selv og dine værdier og træffe valg baseret på dem.


Det styrker dit selvværd at du ved, du gør det rigtige for DIG, og hvorfor du gør det.

Sådan arbejder jeg med din personlige udvikling

Først taler vi om, hvor du er i livet nu, og hvad du føler, evt. hvad du ønsker at ændre på, hvis du allerede ved det.


Herefter begynder vi at arbejde værdimæssigt.


Dette foregår bl.a. ved at vi sammen identificerer, hvad der er vigtigst for dig i livet, hvilket potentiale, der ikke udnyttes, og prioriterer i det. Herefter udvælger vi nogle områder, du gerne vil ændre på/udvikle, og jeg hjælper dig med at ’designe’ hvordan du i praksis vil handle på dem.


Du bliver støttet i processen, hvis du har behov for dette. Når du føler et område er udviklet tilfredsstillende, kan vi tage fat på det næste.


Ved afslutningen af forløbet har du fået en slags ’kompas’ som du kan bruge på din vej videre i livet.

Fordele ved at gennemgå et personligt udviklingsforløb

Vi mennesker udvikler os livet igennem. Du kan altid blive en bedre udgave af dig selv. Men det kræver at du bruger energi på at forstå dig selv, hvad du ønsker dig, og hvad der er vigtigt for dig. Gevinsten er til at få øje på. F.eks.:

• Få afdækket og udnytte dit potentiale
• Få det bedre med dig selv
• Træf bedre valg
• Få det bedre i de vigtige, nære relationer
• Opnå bedre fokus og dybere mening med tilværelsen 


Opnå dit fulde potentiale og bliv den du ønsker at være.

Skriv til mig allerede i dag

Personlig udvikling behøver ikke at foregå på egen hånd. Der er mange strategier, og veje man kan gå. Lad os tale om det.


Ring til mig på 41 41 12 05 og lad os tage en uforpligtende snak.
psykolog hørsholm