Hvad tilbyder jeg gammel

Problemer jeg som psykolog har viden om og kan hjælpe med:

Angst


Jeg kan hjælpe både med panikangst og med andre typer angst, f.eks social angst.


I terapien og angstbehandlingen lærer jeg dig at forstå hvad det er, der sker når man har angst, og hvad de fysiologiske symptomer skyldes. Som psykolog hjælper jeg  med at vise dig at angst ikke nødvendigvis fører til at man mister kontrollen eller leder til de scenarier du frygter, f.eks at falde om, eller blive til grin. I behandlingen arbejder vi derfor både med en kropslig og en psykologisk forståelse af angstreaktionen, så du opnår en grundig forståelse af angsten og derved kan overvinde den.
Stress


Alle mennesker kan rammes af stress. Hvis vi belastes og når til et bristepunkt reagerer vi alle, men det er individuelt hvordan og hvor meget, der skal til før bristepunktet nås. Det afhænger  blandt andet af den enkeltes individuelle personlighed, omgivelser og reaktionsmønster. Det er meget anmindeligt at få psykologhjælp imod stress.


Jeg kan ved hjælp af terapien tilbyde dig hjælp og konkrete værktøjer til at håndtere din stress


Læs mere her
Depression


Depression er blandt de hyppigst forekommende psykiske lidelser, og det anslås at der på ethvert givet tidspunkt er ca. 5% af befolkningen, der lider af depression.


Jeg kan som psykolog  hjælpe dig med at finde ud af, om du har en depression, og i så fald behandle dig for den. I terapien arbejder vi med at bryde de onde cirkler, der opstår i såvel tanke som handling, når man er deprimeret.


Ved hjælp af bl.a. grundig samtale og tankejournaler lærer du at ”fange” de depressive tanker og udfordre dem bl.a. ved at undersøge, hvilke argumenter og beviser, der egentlig er for, at tankerne har ret og hvilke erfaringer, der støtter dem. terapien hjælper dig stille og roligt med et nyt perspektiv på dem, og dermed få det bedre.Skilsmisse


I Danmark bliver næsten 50% af alle par skilt. Forud for brud og skilsmisser går som regel en periode med frustration og mange svære overvejelser, tvivl, spørgsmål og måske konflikter og forsøg på at få forholdet til at virke.


Som psykolog kan jeg hjælpe dig/jer med at tale tingene igenne, skabe overblik over situationen og hjælpe jer med værktøjer til at komme videre. 


Jeg tilbyder også parterapi eller terapi enkeltvis med henblik på at arbejde med parforholdet.

Lavt Selvværd


Selvværd er et udtryk for din mening om dig selv og din værdi i forhold til andre. Et godt selvværd kan bevirke at du føler dig godt tilpas og synes, at du fortjener kærlighed og respekt fra andre for den du er. Hvis du derimod har et lavt selvværd så kan du f.eks. være nervøs for, hvad andre synes om dig som person og du vil måske dig selv mindre værdi end andres. Du kan være i tvivl om du er god nok, om du er værd at være sammen med. Måske har du urealistisk høje forventninger til dig selv, og prøver at være perfekt.


Vores følelse af værd som menneske kommer til så afhænge af, hvordan vi klarer os og fremstår. Da det ikke er muligt for nogen at være perfekt hele tiden, efterfølges denne perfektionisme ofte af stress, angst, bekymringer, og for nogle udbrændthed og depression.


Selvom dine omgivelser, relationer og netværk har stor indflydelse på dit selvværd, så vil det stadigvæk være dine tanker om dig selv der har den største indvirkning. Det er derfor også her jeg med terapi kan gøre rigtig meget for at hjælpe dig med komme på rette vej hvis du kæmper med lavt selvværd.


Som psykolog hjælper jeg dig med at ændre fokus til hvad du er god til, frem for hvad du ikke er god til. 


For det ER muligt at styrke sit selvværd - og lykkes det, har du banet vejen for et liv med langt mere balance, glæde og ro - fordi selvkritikken bliver mindre og de urealistiske høje standarder bliver justeret.

Sammenbragte familier


Det kan være svært at blive - eller være - en del af af en sammenbragt familie. Selv om der er kærlighed og god vilje, kan man føle sig som en dårlig bonus- pap-sted-forælder, og der kan være opdragelsesforskelle, traditioner, kulturforskelle og uenigheder, som slider på det ny parforhold.


Jeg har har selv erfaring med at være både barn og voksen i sammenbragte familier, og kan som psykolog tilbyde dig konkrete råd til at håndtere bonusforældrerollen.  Jeg giver også terapi for at arbejde med de specifikke problematikker, der gør at tingene kan gå i hårknude.DO YOU NEED HELP?Arcu duisaute laboris nisualique cillum consequat irure  in voluptae dolore reprenderit in velitesse nulla fugiat nulla pariatur. voluptatem sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollian laborum perscas unde omniste natussit excepteur sint occaeat cupidatat non proiden sunt in culpaqui officia deserun mollit.

Psykolog Mette Kildahl


CVR-nr. 39876795
Breeltehøj 3, 2970 Hørsholm


mail: psykolog@mettekildahl.dk


tlf. 20 30 75 14


Medlem af Dansk Psykologforening
© Copyright. All Rights Reserved.